• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Конкурс-вікторина «Безпечний інтернет» (7-і класи)

Конкурс-вікторина «Безпечний інтернет» (7-і класи)

2024-02-27

/Files/images/psihologchna_slujba/7б7.jpg

Сучасна молодь блискавично освоює усі останні новинки - соціальні мережі, ігри, програми, платформи. Вона допитлива, але ще не має того життєвого досвіду, який дозволив би визначати обман і маніпуляцію, тому може потрапити до рук онлайн-шахраїв і кіберзлочинців.

Сьогодні учні 7-их класів навчалися і розвивалися, ставши учасниками конкурсу-вікторини «Безпечний інтернет», який підготували і провели практичний психолог Стрільник М.В. і соціальний педагог Губань О.І. Відповіді на запитання «Де криється небезпека і як її обійти?» школярі шукали, відгадуючи ребуси і філворди, змагаючись у знанні інтернет-термінології, обговорюючи ролики.

/Files/images/psihologchna_slujba/7а1.jpg

/Files/images/psihologchna_slujba/7б4.jpg

Семикласники активізували свої знання з кібербезпеки, створюючи надійні паролі для своїх класних керівників, а також склали Алгоритм дій для жертви і свідків кібербулінгу.

І хоча, звичайно, були команди, що набрали більшу кількість балів, слід зазначити, що перемогли всі, збагатившись необхідними знаннями і вміннями, покращивши навики поведінки в небезпечних життєвих ситуаціях.

Кiлькiсть переглядiв: 20

Коментарi